En smak av skog

Med Dagbladet Magasinets artikkel om giftstoffer i norsk mat som frokostlektyre, passet det bra å drikke smoothie lagd av gårsdagens selvplukkede, viltvoksende bær.

DSC_0605

Jeg brukte:

– En neve blåbær

– En neve solbær (som hadde rukket å fryse i løpet av natta)

– En neve villbringebær

– Et glass kefir (mer snart om sommerens nye prosjekt: kefirdyrking!)

– Litt kokosmelk som var igjen fra gårsdagens middag

– En klunk eplemost

– Litt honning

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s