Bananlapper

DSC_0140

Du vet de overmodne bananene som plutselig ligger der i fruktfatet, med brune prikker og en fest av bananfluer daffende rundt? Er du som meg og foretrekker gulgrønne bananer, er de uaktuelle å spise som de er. Min favoritt er derfor å bruke dem i banankake (oppskrift kommer ved senere anledning!).

Men kake kan man jo ikke bake hver dag. Derfor vil jeg dele en genial frokost/lunsjrett hvor de brune bananene kommer til sin søte rett. Det er superenkelt og attpåtil sunt, du trenger:

1 godt moden banan

2 egg

Smør/olje til steking

En klype salt

Kanel etter smak

Og sånn gjør du:

1. Mos bananen med gaffel, og pisk den sammen med egg, salt og kanel.

2. Ha olje eller smør i en varm stekepanne.

3. Stek lapper av bananrøra. (De kan falle litt fra hverandre, da blir det litt mer bananeggerøre. Smaker like godt.)

4. Spis med en gang, gjerne med friske bær til. Kan også spises som dessert med is til.
DSC_0144

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s