Sommerminner

IMG_8377

ALLE FOTO: Eva de Moor

I sommer tilbrakte jeg noen dager i Danmark hos min venninne Eva de Moor, som drev et Bed & Breakfast på Vesløs i Nord-Jylland.  Noen uker tidligere hadde GrowLab arrangert en workshop der, og en gjeng nordmenn med grønne fingre hadde vært nedover for å plante grønnkål, rabarbara, jordbær, gulrøtter m.m. i hagen og området rundt. Vi kom derfor ned til en hage full av modne grønnsaker, og flere på vei.

Døsige dager ble tilbrakt med å gjøre morgenyoga i hagen med Eva som instruktør, å sykle langs øde jorder til nærbutikken og kjøpe brød, gå de 300 metrene ned til stranda og bade og lese og se på havet og lage eksperimentell middag med råvarer fra hagen.
DSC_0300

DSC_0014

IMG_8373Eva tilbrakte seks uker i idyllen, og gledet sine gjester med snacks fra hagen: rabarbarapai, grønnkålpesto, urtete, gulrotsuppe med pepperrot, nybakt brød m.m. Her kan du lese det nyydelige magasinet som hun lagde da sommeren var omme, med oppskrifter og bilder og generell sommerglede fra Fredly. Nyt og gled deg til neste sommer!

DSC_0518DSC_0261 DSC_0257 DSC_0028DSC_0005PS. Når dere først er inne på Eva sin side, ta en titt på de andre prosjektene hennes også. I vår leverte hun masteroppgaven sin ved Kunsthøgskolen i Oslo, i interiørarkitektur. Temaet var farger, og i prosjektet inneholder blant annet forslag til en fargepalett for Sagene Folkebad i Oslo. Den ferdige oppgaven har resultert i to priser.

DSC_0321

Eva.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s