Pizza med traktkantarell

Da jeg kom hjem fra lang dag med datainnsamling til masteroppgaven i går, hadde Vegard lagd denne innovative pizzaen med restene fra søndagens pastasaus: pizza med traktkantarell og kremet tomatfyll. Det var supergodt!

DSC_0005 Vi pleier å bruke de fryste ferdigpizzabunnene fra Rimi, som det er tomatsaus på. De er gode og billige, og lette å jazze opp med litt ost og valgfritt fyll. Denne gangen besto fyllet av:

DSC_0006

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s